قیمت حفاظ نیزار


حفاظ نیزار از جمله دیگر انواع حفاظ‌های آهنی برای دیوار ساختمان است که ضمن تأمین امنیت مناسب، جذابیت خاصی به نمای ساختمان می‌بخشد. وجه تسمیه این حفاظ، به این دلیل است که شاخه‌های آن، مانند نیزار از زمین سر برآورده و به شکل استوار یا مورب، به اطراف گسترده شده‌اند. این شاخه‌ها دارای نوک بسیار تیز بوده و با توجه به تراکم و ارتفاعی که دارند، مانعی قوی برای عبور انسان یا حیوانات بزرگ ایجاد می‌کنند. سارقان حرفه‌ای با وجود حفاظ مستقر روی دیوار ویلا یا ساختمان، انگیزه‌ای برای ورود به ساختمان و سرقت پیدا نمی‌کنند.

 خرید هر نوع حفاظ آهنی مناسب برای نصب روی دیوار، و به طور ویژه انواع حفاظ بوته‌ای مانند حفاظ نیزار، حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ نخل مرداب، راهی برای حفظ سرمایه‌های مادی، تأمین آرامش و امنیت ساکنان و حفظ حریم خصوصی افراد منزل است. همانطور که اشاره شد، اگر عکس حفاظ نیزار را در اینترنت جستجو کنید، این حفاظ را مانند نیزاری مشاهده خواهید کرد که روی دیوار و یا درب حیاط آپارتمان یا ویلا روئیده است و با نوک تیز و بلندی که دارد، سارقان را به چالش می‌کشاند.

حفاظ نیزار

حفاظ‌ نیزاری چیست؟

حفاظ نیزار، از جمله انواع حفاظ‌ بوته‌ای است که طی سال‌های اخیر، به دلیل تأمین امنیت مناسب برای ساختمان مورد استقبال قرار گرفته است. به ویژه ساختمان‌ها و منازلی که در مناطق ناامن، حاشیه شهر‌ها و روستا‌ها و منازل ویلایی و اقامتی، قرار دارند. از جمله حفاظ‌های بوته‌ای می‌توان به حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ لیلیوم و حفاظ نخل مرداب اشاره کرد. شکل این حفاظ‌ها الهام گرفته از برخی گیاهان (گیاه نخل مرداب و گل لیلیوم) است یا به دلیل تشابهی که به شاخ گوزن دارد، به شاخ گوزنی مشهور هستند.

این حفاظ از جمله حفاظ‌های آهنی بسیار مناسب و کاربردی برای دیوار‌های حیاط، منازل ویلایی، محوطه‌های رو باز، پارکینگ‌ها، گاراژ‌ها، مجتمع‌های اداری و صنعتی، کارگاه‌های صنعتی و باغات و مزارع است.

قیمت حفاظ نیزار

نکات مهم در خرید و انتخاب انواع حفاظ‌ نیزار

برای خرید و نصب حفاظ نیزار، ابتدا باید به چند نکته اساسی در خصوص این نوع حفاظ‌ها اشاره کرد:

حفاظ نیزاری دیوار حیاط

ساختار حفاظ نیزار

 حفاظ نیزار دارای یک شاسی فلزی ضخیم و محکم و تعدادی میلگرد خم شده است. میلگرد‌ها با استفاده از دستگاه به اشکال مختلف خم می‌شوند. سپس با استفاده از دستگاه جوش CO۲ به شاسی یا شاخه‌های اصلی جوش داده می‌شوند. در برخی از مدل‌های حفاظ نیزار، نرده‌ای نیزه‌ای نیز مستقیماً به شاسی جوش داده شده است که شاخه‌های میلگرد به آن نرده وسط جوش داده شده‌اند. سر میلگرد‌ها بسیار تیز و برنده است و با توجه به تراکم و ارتفاع شاخه‌ها، مانعی در برابر نفوذ سارقان ایجاد می‌کند.

حفاظ دیوار

کیفیت اتصالات و جوشکاری حفاظ نیزار

تعداد جوش‌ها و اتصالات شاخه‌ها در حفاظ نیزار بسیار کم است و این یکی از مزایای آن محسوب می‌شود زیرا هر اندازه جوش‌ها کمتر باشد، امکان پوسیدگی نقاط جوشکاری شده و اتصالات حفاظ کمتر خواهد بود. البته در هنگام ساخت باید به نوع جوشکاری و رنگ کاری حفاظ نیز توجه کرد. جوش‌های الکترود، به مرور زمان پوسیده و از نقطه جوش و اتصال جدا می‌شوند اما جوش‌های CO۲ دو طرفه، محکم و استوار باقی می‌مانند. استفاده از رنگ کوره‌ای الکترواستاتیک نیز در ماندگاری و دوام حفاظ نیزار در شرایط مختلف آب و هوایی تأثیر زیادی دارد.

مرکز خرید حفاظ نیزار دیواری

نکات مهم در خصوص کیفیت ساخت حفاظ نیزار

شرکت نصب نرده حفاظ نیزار

 نحوه خرید حفاظ نیزار

خرید و تهیه حفاظ نیزار هم از طریق خرید اینترنتی و هم از طریق بازدید و خرید حضوری امکان‌پذیر است. برای خرید اینترنتی، ابتدا باید اطلاعات اولیه درباره عرض و طول و ارتفاع دیوار را در نظر گرفت و سپس بر اساس رنگ‌بندی، تراکم شاخه‌های حفاظ و نوع میلگرد‌های به کار رفته در ساخت آن، اقدام به خرید حفاظ نیزار مناسب کرد. البته قبل از هر کاری، بررسی انواع حفاظ‌ها و مشورت با متخصصان و کارشناسان ضرورت دارد.

ساخت و نصب حفاظ نیزار کاری تخصصی است. از سوی دیگر، در فرایند انتخاب و خرید باید با کارشناسان و متخصصین کار، مشورت کرد. کارشناس فنی و کاربلد به راحتی با بررسی میدانی و مشاهده وضعیت دیوار و شرایط ساختمان و محیط منطقه، می‌تواند بهترین نوع حفاظ ساختمان را به مالک پیشنهاد دهد. همچنین شرکت‌های سازنده حفاظ‌های آهنی، اقدام به راه‌اندازی مرکز خرید و وبسایت فروش و محاسبه آنلاین قیمت بر اساس نوع حفاظ‌های می‌کنند.

تولید حفاظ آهنی

مزایای حفاظ‌‌های بوته‌ای و نیزاری

حفاظ نیزار، در زمره حفاظ‌هایی است که علاوه بر تأمین امنیت مناسب برای ساختمان، زیبایی خاصی نیز به نمای ساختمان می‌بخشد. برخی از مزایای این نوع حفاظ‌ها به شرح زیر است:

حفاظ کشی دیوار باغ

حفاظ‌های بوته‌ای و نیزاری برای کدام ساختمان‌ها مناسب هستند؟

حفاظ نیزاز، همچون حفاظ شاخ گوزنی، تقریباً برای اکثر دیوار‌ها مناسب است. اما این نوع حفاظ برای ساختمان‌هایی که دارای شرایط زیر هستند، کارایی بهتری دارد.

باید توجه داشت که حفاظ نیزار، مناسب استفاده و نصب در بالکن، تراس و بخش‌های دیگر ساختمان نیست. شاخه‌های گسترده این نوع حفاظ‌های بوته‌ای، امکان قدرت عمل و استفاده موثر از بالکن و تراس را سلب می‌کند. از سوی دیگر، نوک‌های تیز آن، برای کودکان خطرناک است. در برخی موارد اگر ارتفاع دیوار کوتاه باشد، با استفاده از ترکیب حفاظ نرده‌ای و حفاظ نیزار، مانعی قوی برای عبور سارقان و افراد و حیوانات ایجاد می‌شود.