قیمت لوله داربست دست دوم در شرکت ایمن کمک به دلیل کیفیت و شرایط مناسب این محصولات، بسیار اقتصادی و مقرون به صرفه است. خرید لوله داربست فلزی اسکلت ساختمان از ایمن کمک، به شما این امکان را می دهد که با صرف هزینه ای معقول، از لوله های با دوام و مطمئن برای پروژه های ساختمانی خود بهره برداری کنید. این شرکت با ارائه گزینه های متنوع از لوله داربست نو و کارکرده، نیازهای مختلف مشتریان را برآورده کرده و از طریق سایت فروش لوله داربست دست دوم، دسترسی آسان به این محصولات را فراهم می آورد. نمایندگی بست داربستی ایمن کمک، خدمات ویژه ای در زمینه فروش و تأمین لوله داربست ارائه می دهد. این نمایندگی با تمرکز بر تولید لوله داربست نو و کارکرده، به شما این امکان را می دهد که از میان انواع مختلف، بهترین گزینه ها را انتخاب کنید. محصولات موجود در این نمایندگی، با توجه به استانداردهای کیفیت بالا و قیمت مناسب، به ویژه برای ساخت و سازها و پروژه های عمرانی، بسیار مناسب هستند. با استفاده از خدمات و محصولات ایمن کمک، شما می توانید به راحتی و با اطمینان کامل، نیازهای داربستی پروژه های خود را تأمین کنید.
لوله های داربستی یا لوله های صنعتی در دو نوع چوبی و فلزی ساخته می شوند اما رایج ترین ومتداول ترین آن، نوع فلزی است که برای دسترسی به ارتفاعات بلند ساختمان و ساخت و ساز، همچنین به منظور تعمیرات استفاده می شود. لوله ی داربست، لوله ای از جنس استیل درزدار است که از ورق نورد گرم (ورق سیاه) شش متری تولید می شوند و در دونوع درزدار و بدون درز هستند که نوع درزدار آن از جنس فولاد و یا گالوانیزه تولید می شود.
، مصرف صنعتی دارد و فقط و فقط برای نصب داربست استفاده می شود ودر ساختمان سازی کاربرد زیادی دارد. معمولا ایجاد داربست ها موقتی هستند. لوله های داربست در انوع سبک، متوسط و سنگین در ضخامت های 2، 5/2، 3 و 4 میلیمتر و برای شرایط وزنی متفاوت، تولید و عرضه می شوند، بطوریکه نوع سنگین آن برای پروژه های مهم تر و بزرگ تر مورد استفاده قرار می گیرد. این لوله ها در ابعاد، سایز و اندازه های مختلف به همراه پیچ و بست مخصوص به خودشان تولید و عرضه می شوند و ارتفاعی متغیر بین ۳ تا ۶ متر دارند. رایج ترین سایز یا ضخامت لوله ی داربست 11.2 اینچ یا همان حدود ۵ میلیمتر است که به همین علت به لوله ی داربستی، لوله ی پنج نیز می گویند. قطر داخلی این لوله ۴۸ میلیمتر است و سایز استاندارد این محصول دارای قطر خارجی 48.3 میلی متر و ضخامت دیواره 3.2 میلی متر و طول 6 متر است.
سازه های داربست، از متصل نمودن لوله های داربستی ساخته می شوند. این لوله ها توسط پیچ ها و بست های ویژه ای به یکدیگر متصل می شوند. لوله های داربستی در واقع همان لوله های صنعتی هستند، در این لوله ها هیچ گونه سیالی منتقل نمی گردد بنابراین در معرض آزمایشات آب یا گاز نیز قرار نمی گیرند و موارد مصرف آن ها در صنایع و سازه های مختلف است. و همان طور که ذکر شد این لوله در صنعت تحت عنوان لوله ی 5 نیز شناخته می شود. همچنین بیشترین ضخامتی که از این لوله در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد ضخامت 2.5 و 2 میلی متر است. ساخت این سازه ها نیاز به تخصص ویژه ای دارد چرا که در صورت خراب شدن سبب خسارت های زیادی می شود.
فاصله داربست از ساختمان، حدود 40-30 سانتی متر در نظر گرفته می شود ولی برای انتخاب مناسب ترین فاصله، توجه به نظر معمار و متخصص نیز اهمیت دارد. در شرایط آب وهوایی مرطوب، لوله های داربست گالوانیزه می شوند تا دچار خوردگی و فرسایش نشوند، در برخی موارد نیز برای افزایش دید داربست توسط افراد عادی، لوله ها را رنگ می کنند، البته همه موارد فوق، باعث تغییر قیمت این لوله ها می شود، بنابراین از مشخصات لوله داربستی به عنوان معیاری برای سنجش قیمت آن استفاده می کنند.
استفاده از داربست های فلزی نسبت به داربست های چوبی مزایایی دارند که در ذیل بیان می کنیم.
داربست ها در انواع زیر ساخته می شوند.
این سازه ها از مهارهای افقی و پایه های قائم تشکیل می شوند. این داربست ها به راحتی باز و بسته می شوند و جابجایی و انتقال آن ها به سهولت انجام می شود و نیاز به آچار، مهاربندی در ارتفاعات زیاد و کارگر ماهر ندارند.
این سازه ها از یکسری قطعات مثلثی شکل تشکیل شده اند که به حالت چپ و راست به یکدیگر متصل شده اند. این قطعات در سه سایز و اندازه 5/0, 75/0 و ۱ متری ساخته می شوند. به دلیل شکل و اندازه ای که دارند مقاطع آن در هنگام اتصال، به شکل مثلث یا مربع است. معمولاً از آن ها در اتصالات و داربست مکآن هایی نظیر پلها، پایدار کننده ی تیرها و… استفاده می شود. این داربست ها به راحتی باز و بسته می شوند و و نیاز به کارگر ماهر ندارند و به دلیل داشتن قطعات مورب ثابت، توان باربری بالا در کفراژ بندی مکآن های بتنی را دارند.
این سازه از پایه های عمودی و مهارهای افقی تشکیل شده اند. سایز و اندازه آن ها از 6/0 تا 3 متر متغیر است. این داربست ها قابلیت تنظیم برای هر اندازه ارتفاع و قابلیت استفاده در داربست بندی نمای ساختمان ها را دارند و نیازی به مهاربندی در ارتفاع زیاد را ندارند. همانند نوع ستاره ای، خاصیت ضربه پذیری و نصب آسان با پایه های داربست و رگلاژ آسان را دارند. تنها تفاوت آن با مدل های مشابه این است که پایه های داربست کاسه ای به کمک مغزی و پین به یکدیگر متصل می شوند.
داربست ها، سازه های موقت هستند که در محل ساخت و ساز، مونتاژ می شوند و پس از پایان کار، باز می شوند. این سازه ها از دو قسمت اصلی لوله ی داربست و بست داربست تشکیل می شوند. انواع لوله های سنگین و سبک و بست داربست تک پیچ و دو پیچ بسته به نوع داربست در نصب آن مورد استفاده قرار می گیرند.
اجزای تشکیل دهنده ی لوله ی داربست
1-گفتیم لوله های داربست معمولا در دو نوع گالوانیزه یا فولادی و درزدار یا بدون درز ساخته می شوند، نوع بدون درز آن ایمنی بیشتری دارد. این لوله ها، دارای ضخامت 5.3-3.5 میلیمتر، قطر 48 میلیمتر، طول 6.4-1.5 متر و وزن 27-6.4 کیلوگرم می باشند، که البته وزن لوله های داربستی به طول آن ها و نوع ماده ی به کار رفته در آن ها بستگی دارد و لوله های فولادی به دلیل جنس شان، وزن بیشتری دارند. لوله های داربست از کفشک پایه، کفشک فلزی، تخته داربست، مغزی و کاور(روپوش) تشکیل شده اند.
کفشک پایه از چوب ساخته می شود و در سطحی ناهموار در زیر کفشک های فلزی داربست قرار می گیرد. طول کفشک پایه 60 سانتیمتر، عرض آن بین 25-22.5 سانتیمتر و ضخامت آن بین 6.3-3.8 سانتیمتر است.
کفشک فلزی از فلز ساخته می شود و بر روی کفشک پایه نصب می شود.
تخته ی داربست از فلز و یا چوب و در اندازه های 6 متری و 4 متری ساخته می شود، ضخامت آن بین 6.3-3.8 سانتیمتر است.
مغزی برای وصل لوله های داربست استفاده می شود.
کاور یا روپوش، قسمت بیرونی اتصال دو سر لوله های داربست را پوشش می دهد.
2- بست داربست
بست های داربست فلزی در شکل های مختلفی ساخته می شوند و کاربرد آن ها در اتصال لوله های داربست به یکدیگر و به تکیه گاه داربست است و در انواع مختلف ساخته می شود تا در هر ساختمانی و هر نوع اتصالی، کاربردی باشد.
میله شکافدار برای اتصال، بست برای لوله های افقی، پایه ای که قابلیت تنظیم دارد، صفحه ی مربعی پایه دار زیر ستون، نردبان، جک، چرخ برای داربست متحرک، سیم مخصوص برای بستن داربست، بالابر، شاقولو ترازو و تجهیزات کوچک دیگر از لوازم مورد نیاز برای مونتاژ داربست فلزی هستند.
این نوع بست برای بلند کردن دو لوله ی داربست استفاده می شود.
این بست برای عمودی کردن اتصال لوله های افقی استفاده می شود.
این بست به دیواره داخلی پایین لوله وصل می شود و توسط آن، ارتفاع پایه ی داربست تنظیم می شود.
این صفحه برای توزیع بار از پایین ستون بر روی تکیه گاه استفاده می شود.
نردبان از جنس آلومینیوم که طول استاندارد آن حدود 6 متر و با زاویه ی 75 درجه باز می شود و کاربرد آن برای بالا رفتن به طبقات بالای داربست است.
جک برای ثابت نگه داشتن سکوی داربست استفاده می شود.
چرخ ها برای داربست های متحرک، استفاده می شوند.
این سیم ها از گالوانیزه ساخته می شوند و برای بستن تخته ها به لوله ها در داربست استفاده می شوند.
بالابر برای بالا بردن وسایل و تجهیزات داربست استفاده می شود.
این وسیله، در آخر کار توسط ناظران و استادکاران داربست، جهت اطمینان از نصب صحیح و تراز لوله ها استفاده می شود.
خرید لوله داربست دست دوم کارکرده و نو مانند قیمت سایر کالاها، براساس معیارهای مختلفی تعیین می گردد. به دلیل تنوع در اندازه های لوله ی داربستی، این لوله ها قیمت ثابتی ندارند و هر نوع از آن ها بطور جداگانه قیمت گذاری می شوند. عوامل زیر در قیمت گذاری لوله های دربستی و برآورد قیمت آن ها تأثیر دارند.
اگرنیاز به داربست و سفارش لوله های داربستی پیدا کردید بهتر است به موارد زیر توجه بفرمایید تا دچار آسیب و یا خسارت نشوید.
نکات مهمی که در هنگام اجرای داربست باید رعایت کرد
در پایان لازم به ذکر است که داربست های فلزی از مقاومت و دوام بالایی برخوردار هستند. همچنین، دارای مقدار کشش مشخصی هستند که ترک خوردگی جلوگیری می کند. فولادی که در ساخت وتولید این داربست ها بکار رفته است می تواند وزن ها و بارهای بسیار سنگین را تحمل کند و افراد میتوانند با اطمینان، از آن ها برای حمل وسایل، لوازم و تجهیزات سنگین استفاده کنند. برای ارتفاعات بلند، داربست های فلزی خصوصا فولادی یک ضرورت است و ایمنی ایجاد می کند زیرا مقاومت ساختاری بیشتری نسبت به داربست های دیگر دارد. اگر برای تسریع و ایمنی به داربست فلزی نیاز دارید مرکز خرید لوله های داربست فلزی دست دوم با قیمت مناسب در خدمت شماست.
امروزه داربست های ساختمانی، سازه هایی فلزی هستند که برای دسترسی به نقاط دشوار ساختمان در هنگام ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرند. داربست، از اتصال لوله های کوچک و بزرگ، در محل ساختمان سازی ایجاد می شود و به کارگران و مهندسان و افرادی که به نوعی درگیر ساخت و ساز و آماده کردن بنا هستند این امکان را می دهد تا راحت تر در طبقات مختلف رفت و آمد کنند و مراحل ساخت پروژه را تکمیل کنند. داربست، سازه ای بسیار حیاتی به هنگام اجرای یک پروژه است که نبود آن امکان به پایان رسیدن آن پروژه را به حداقل می رساند، لذا لوله های داربست برای این منظور تولید و عرضه شدند.